Еко Ген е ЕКО концепт кој заслужуваме да го живееме сега и во иднина!
Еко Ген како интернет проект се базира на здрав и свесен начин на живот во хармонија со себе си, околината и нашата планета. Еден целосен концепт кој нуди едукација во форма на информации поврзани со последните новини околу здрав начин на живот, совети од велнес експерти, фитнес, екологија и култура на здрава исхрана. Дополнително Еко Ген на својата публика им нуди здрави рецепти секој ден и онлајн продавница со достава на органски, био прехранбени продукти, козметички био продукти како и zero waist продукти. Нашата цел е едноставна но вистински важна, а тоа е да го подобриме квалитетот на животот на луѓето и воедно да и помогнеме на нашата планета.

Scroll to Top