Фитнес и јога

Јогата како начин на живот: зошто секој може да ја практикува јогата

Во последниве години, јогата стана составен дел од животот на многу луѓеширум светот.Но, во исто време, малкумина навистина разбираат што есуштината на оваа древна практика. …

Јогата како начин на живот: зошто секој може да ја практикува јогата Прочитај повеќе »

Медитација

Нашето тело совршено функционира додека е во хармонија, но стресот и насобраните токсини во телото создаваат нерамнотежа на телесниот состав и болести. Квалитетниот одмор е …

Медитација Прочитај повеќе »

10 Здравствени придобивки од спортот и физичката активност

Не е тајна дека физичката активност е добра за вас, но дали знаете за сите начини на кои вежбањето може да го подобри вашето здравје? …

10 Здравствени придобивки од спортот и физичката активност Прочитај повеќе »

Scroll to Top