Патувања

Што треба да направите за вашиот хотел да стане “зелен”

Концептот за “зелени хотели” подразбира рационално трошење на ресурси и заштита на животната средина. Тоа подразбира рационално трошење на вода и електрична енергија како рециклирање …

Што треба да направите за вашиот хотел да стане “зелен” Прочитај повеќе »

Што се Еко Хотели и зошто нивната популарност секоја година расте

Во целиот свет се почесто луѓето претпочитаат да пазарат органски и природни продукти, да возат велосипед наместо автомобил, се откажуваат од пластиката. Дури и големите …

Што се Еко Хотели и зошто нивната популарност секоја година расте Прочитај повеќе »

Scroll to Top