Што се Еко Хотели и зошто нивната популарност со секоја година расте

Во целиот свет се почесто луѓето претпочитаат да пазарат органски и природни продукти, да возат велосипед наместо автомобил, се откажуваат од пластиката.Дури и големите корпорации …

Што се Еко Хотели и зошто нивната популарност со секоја година расте Прочитај повеќе »