egg

Маска за коса од јајце и зошто е најдобра?!

Маската за коса од јајце е една од најдобрите маски за коса која има повеќекратно дејство за вашата коса. Може да ви помогне во борбата …

Маска за коса од јајце и зошто е најдобра?! Прочитај повеќе »

Маска за сува коса

Земете едно јајце, оделете ги белката од жолчката. За да направите маска за сува коса, потребна ви е само жолчката. Жолчката од јајцето содржи маснотии …

Маска за сува коса Прочитај повеќе »

Scroll to Top