homemade

Универзална крема од билки

Овој рецепт за универзална крема од медитерански билки можете да го користите како ноќна крема, крема за раце, пети, лакт или пак за регенерација на …

Универзална крема од билки Прочитај повеќе »

Подарете си ритуали за убавина во вашата бања

Маска за лице Маските се состојат од природна глина, глицерола, билни и етерични масла. Глината и дава на кожата минерали, глицеролот ја хидрира кожата, билното …

Подарете си ритуали за убавина во вашата бања Прочитај повеќе »

Природни состојки за маски за коса

Дали барем еднаш сте пробале да направите домашна маска за вашата коса? Ви предлагаме неколку маски за коса кои ја хранат и негуваат вашата глава …

Природни состојки за маски за коса Прочитај повеќе »

Маска за коса од јајце и зошто е најдобра?!

Маската за коса од јајце е една од најдобрите маски за коса која има повеќекратно дејство за вашата коса. Може да ви помогне во борбата …

Маска за коса од јајце и зошто е најдобра?! Прочитај повеќе »

Маска за сува коса

Земете едно јајце, оделете ги белката од жолчката. За да направите маска за сува коса, потребна ви е само жолчката. Жолчката од јајцето содржи маснотии …

Маска за сува коса Прочитај повеќе »

Scroll to Top